Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl
Terug

Volwassenenworkshop

Vijftien minuten voor aanvang verzamelt de groep bij het Escher Atelier, hier kunt u veilig uw bezittingen kwijt terwijl u met de gids het museum verkent. Tijdens de rondleiding van dertig minuten spelen vraag en antwoord een belangrijke rol. U leert over het leven en werk van M.C. Escher terwijl u zijn prenten bewondert. In het Escher Atelier volgt u onder begeleiding van de gids een workshop linoleum snijden. Door zelf in de technieken van Escher te duiken, krijgt u meer grip op dit proces en neemt uw bewondering voor zijn kunst alleen maar toe!
Na afloop kunt u op eigen gelegenheid de tweede verdieping verkennen. U wordt deel van Eschers wereld door onze innovatieve attracties: er staat een magische bol waarin werelden verschijnen en verdwijnen; er is een bewegende zaal en een optisch onbetrouwbare vlakvulling vloer! In de Kamer van Escher stapt u direct in zijn magie, want hier speelt u zelf met perspectief.

Groepen

Op zoek naar een bijzonder uitje voor uw groep? Boek dan deze bijzondere rondleiding en workshop. Voor informatie of reserveringen kunt u contact met ons opnemen via reservering@escherinhetpaleis.nl of 070 427 77 30.

Prijs € 49,50 p.p.
Voor een groep van minimaal 8 personen en maximaal 15 personen. Het is altijd mogelijk om met minder dan 8 deelnemers te komen, de prijs blijft €396,00.

In de prijs is inbegrepen:

  • De entree van het museum
  • Een rondleiding van een half uur door het museum
  • De workshop linoleum snijden van vijf kwartier
  • Een kopje koffie, thee of fris met muffin

Extra’s

In de voormalige keuken van koningin Emma kunt u voor of na het programma heerlijk lunchen of genieten van een High Tea. Vraag bij reservering naar de verschillende mogelijkheden.

Maak kennis met de koninklijke omgeving van Escher in Het Paleis. Met de Koninklijke Wandeling loopt u door de directe omgeving van het Lange Voorhout, Noordeinde, Binnenhof en Korte Voorhout.

Meer over Het Paleis