fbpx
Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl

Bezoek

Wat is er te zien?

Met ruim 120 prenten zijn bij Escher in Het Paleis altijd de bekendste werken en een selectie van steeds wisselende grafiek en vlakvullingen uit het oeuvre van Maurits C. Escher (1898-1972) te zien. U kunt hier het hele jaar door genieten van zijn werk, van zijn vroege Italiaanse landschappen tot zijn kenmerkende vlakvullingen, zijn onmogelijke gebouwen en zijn wereldberoemde Metamorphoses. Dit werk wordt getoond in een koninklijke ambiance: het voormalige winterpaleis van Koningin-Moeder Emma.

Ontdek onze tentoonstellingen

Ticketprijzen

Een overzicht van de diverse tickets voor het museum en de kortingspassen die we accepteren.

Lees meer

Bereikbaarheid

Onze adresgegevens en locatie aan het Lange Voorhout in Den Haag en hoe we te bereiken zijn met OV en auto.

Lees meer

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag: 11.00 - 17.00 uur.
De kassa sluit om 16.30 uur.

Lees meer

Bezoekersinformatie

Informatie over de toegang voor mindervalide bezoekers, fotografie in Het Paleis, de garderobe en ons tassenbeleid, eten en drinken, huisdieren en gevonden voorwerpen.

Lees meer

Groepen en rondleidingen

Wilt u graag met een groep een bezoek brengen aan Escher in Het Paleis of wenst u een rondleiding onder begeleiding van een professionele gids? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees meer

Activiteiten

Workshops, wandelingen, lezingen, rondleidingen en andere activiteiten in en rondom Het Paleis.

Lees meer

Agenda

Wat is er binnenkort te doen bij Escher in Het Paleis?

Lees meer

Audiotours

Escher in Het Paleis biedt bezoekers drie gratis audiotours aan. Die zijn te beluisteren met de IZI travel app en ook op onze website.

Lees meer

Museumkwartier Den Haag

Van Dutch Design tot topcabaret, van Rembrandt tot Vermeer, van levende geschiedenis tot talloze theatervoorstellingen, van Hollandse meesters tot hedendaagse kunst en natuurlijk M.C. Escher. Dit is allemaal te zien in het Museumkwartier Den Haag. Binnen één dag zelfs!

Lees meer

Blinden en slechtzienden

De graficus M.C. Escher maakt in zijn werk veel gebruik van de thema’s eeuwigheid en oneindigheid en de principes van illusie, perspectief en diepte. Deze thema’s en principes in Eschers werk zijn voor mensen met een visuele beperking moeilijk te ervaren, omdat de nadruk in het werk van Escher ligt…
Lees meer

TripAdvisor

Lees hier onze laatste recensies op Tripadvisor. Heb je Escher in Het Paleis bezocht? Schrijf dan zelf een recensie en laat ons weten wat je ervan vond!

Lees meer

Escher foto

Heeft u tijdens uw bezoek een foto gemaakt in de Escher kamer? Die kunt u hier downloaden.

Lees meer