fbpx
Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl
Bezoek

Groepen en rondleidingen

Wilt u graag met een groep een bezoek brengen aan Escher in Het Paleis? Vul dan onderstaand formulier in. We zijn dan op de hoogte en we kunnen u helpen om uw dag tot een succes te maken.

Nog leuker wordt het als u een rondleiding boekt onder begeleiding van een professionele gids. Wij geven rondleidingen voor maximaal 15 personen per gids (€85,- per gids per uur). Het is dus ook mogelijk om een gids voor een klein gezelschap te boeken. In het formulier kunt u aangeven of u een gids wilt reserveren.

Helaas hebben wij momenteel te maken met een tekort aan rondleiders. Als u hieronder een aanvraag doet, gaan wij zo snel mogelijk op zoek naar een beschikbare rondleider. Het kan echter zijn dat dit niet lukt op de door u gewenste datum. We nemen binnen een paar dagen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Escher in Het Paleis wordt ook buiten openingstijden verhuurd als exclusieve locatie voor bijvoorbeeld een diner of receptie, maar een openstelling of rondleiding in de avond behoort ook tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op via 070 42 777 30 of reservering@escherinhetpaleis.nl.

  • Graag ontvangen we het mobiele telefoonnummer van de contactpersoon voor uw groep

We organiseren ook rondleidingen voor blinden en slechtzienden. Meer informatie vindt u op deze speciale pagina.