fbpx
Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl
Terug

Valentijnsdag in Museumkwartier Den Haag

Op woensdag 14 februari kun je op blind date met… het Museumkwartier Den Haag. Zonder te weten wat er op het programma staat neem je jouw geliefde mee naar hartje Den Haag voor een avond vol cultuur en heerlijke hapjes. Een Valentijnsdag om niet snel te vergeten, want musea en theaters in het gebied hebben met liefde een programma samengesteld en er gaan deuren open die normaal gesproken in de avonduren gesloten blijven. Op het programma staan in ieder geval een knipoog naar romantiek, een stilleven van Haagse hapjes en heerlijke bubbels. Het aantal tickets is beperkt.

De editie van 2024 is uitverkocht, maar er komt een nieuwe editie in 2025.

Met een etentje of een bos rozen kun je op Valentijnsdag natuurlijk altijd voor de dag komen, maar wil je eens iets heel anders? Dan is deze ‘blind date’ in Museumkwartier Den Haag een bijzondere kans. Óók leuk als je misschien helemaal niet zoveel met Valentijnsdag hebt. Van 18.15 tot ca. 21.30 uur stapelen de verrassingen zich op wanneer je verschillende culturele hotspots bezoekt in het gebied pal aan de Hofvijver en aan de mooiste laan van Den Haag: het Lange Voorhout.

WINACTIE – Overnachting in Hotel Des Indes

Nóg een reden om snel een ticket te boeken: onder de deelnemers verloten we een gratis overnachting inclusief ontbijt in het prachtige Hotel Des Indes!

Museumkwartier Den Haag

Nergens anders in Nederland ligt een schat aan cultuur zo dicht bij elkaar. Veertien cultuurspots – musea, galeries en theaters – bieden een heel divers aanbod. Dutch Design, oude meesters én jonge helden, cabaret: je vindt het er allemaal. En meer! De instellingen werken samen in Stichting Museumkwartier Den Haag en staan voor een verfrissend meerstemmig kleurrijk tegengeluid. Bezoekers kunnen cultuur bovendien perfect combineren met shoppen, want alle instellingen bevinden zich in het hart van het winkelgebied. Meer informatie over Museumkwartier Den Haag is hier te vinden.

Meer evenementen