fbpx
Tickets bestellen
Adres
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
T: 070-4277730
E: info@escherinhetpaleis.nl
Terug

Afsluiting Escherjaar 2023

Wij kijken terug op een mooi 2023 waarin we groots vierden dat Maurits Cornelis Escher 125 jaar geleden werd geboren. Met de grootste museale Eschercollectie ter wereld vormden Escher in Het Paleis en Kunstmuseum Den Haag het centrum van dit bijzondere jubileumjaar. Met vier tentoonstellingen plus tal van activiteiten en samenwerkingen met de Gemeente Den Haag en vele culturele partners, scholen, wijken en ondernemers in de stad was Den Haag in 2023 echt de stad van Escher!

Op vrijdag 19 januari hebben we dit jaar feestelijk afgesloten in Escher in Het Paleis, samen met gasten en partners die hebben bijgedragen aan het geweldige succes. Van tentoonstellingsmakers, marketeers, tekstschrijvers, kunstenaars, muzikanten en andere cultuurcollega’s tot vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en de overheid. Nogmaals dank aan iedereen voor jullie bijdragen en jullie aanwezigheid. We willen met name onze dank uitspreken richting de Gemeente Den Haag voor het mogelijk maken van dit bijzondere jaar.

Tijdens deze geslaagde bijeenkomst is een video gelanceerd waarin alle hoogtepunten nog eens voorbijkomen. Ook is een selectie aan foto’s te bekijken die tijdens deze bijzondere avond zijn gemaakt.

Foto’s: Fred Ernst